Tel:+36-20-373-2198 (H-P 9-16)  email: office@gyermektextil.hu

  Tel:+36-20-373-2198 (H-P 9-16)  email: office@gyermektextil.hu

ADAMO babahinta zöld Szivárványbab

ADAMO babahinta zöld szivárványbab

- ami nulla éves kortól használható
- ami a legjobb anyagokból készült
- aminek gyártója szakértelméről és minőségéről híres
- aminek fejlesztések és több évre visszamenő tesztelések vannak a háta mögött
- aminek biztonságos a rugója, kötélzete

Csomag tartalma:
• bababarát, kezeletlen keményfa rudazat,
• a baba kezecskéknek megfelelő vastagságú kötélzet, amelyet keresztrúddal, és egy speciális, magasság állításra alkalmas alkatrésszel szereltünk össze. A kötélzet hossza: 2,8m - 3m-es átlag belmagassághoz is megfelelő!
• 100% pamut, ÖKO-TEX minőségű párna, amely minden esetben, a megfelelő mikroklímát biztosítson kis használójának.
• Speciális kialakítású és anyagú külső hinta huzat, amely a Titok kulcsa

FONTOS! Az Adamo babahinta csak Adamo rugóval együtt használható!

HINTA RUGÓ "klikk ide"


Csak az EREDETI alkatrészek használatát javasoljuk!

Rövid leírás:

A hinta és a hintáztatás jó hatásait már a régi korokból ismerjük. Nagymamáink felismerték azt, hogy a hintáztatás nyugtat, ellazít és segít a gyermeknek az elalvásban. Ma több neves szakirodalom szól a hintáztatás pozitív hatásairól. Fontos kiemelni, hogy egy gyermek egyensúlyszerve ( a fülben) közvetlen kapcsolatban van idegrendszerével és annak érése a hintázás által is befolyásolható. A. J. Ayres évekig kutatta a szenzoros integráció területeit, melynek egyik része ez a rendszer. Terápiát is épített erre, mellyel kezelhetők a viselkedés, mozgás és tanulási problémák.
A hinta újszülött kortól biztonságos. Helyettesíti a bölcsőt és kombinálva van egy hintával. A dél-amerikai országokban bölcsőket használnak az inkubátorban is, ugyan is a hintáztatás a koraszülött babáknál a súlygyarapodást felgyorsítja és kiegyensúlyozottá teszi. A hasfájós babák hintázás közben megfeledkeznek a pocakjuk kellemetlen görcseiről és hamar megnyugszanak. A gyermek súlyánál fogva belesüpped a szövetanyagba, számára ez a körülölelő érzés megnyugtató. Kis koponyáját nem kemény felületen pihenteti, így nem nyomódik meg. Nagyon fontos azonban, ha aszimmetrikus tartást fedez fel a szülő (a kicsi mindig egy irányba fordítja a fejét vagy teste C alakban egy irányba hajlik) , akkor a használat előtt mindenképpen forduljon szakemberhez.
A hinta kialakítása révén babánk először fekve használja, de később, ha már képes arra, hogy a hintában felhúzza magát, akkor ezt kapaszkodva megteheti. A hinta ebben nem korlátozza a kicsi fejlődő mozgását, de nem ad a kezdetleges üléshez merev támaszt, így gyermekünk nem terheli túl gerincét, mert elfáradva visszafekhet a hinta belső párnájára.

Az Adamó hinta felszerelhető beton mennyezetbe vagy fagerendára (lásd. Kiegészítők hintakampó) Mindkét tipusú mennyezethez beszerezhető hintahorog. Jó időben a hinta kint is használható és egy faágra könnyen felszerelhető. Ebben az esetben nincs szükség külön eszközre, a kötelet egyszerűen át kell dobni a faágon és a karabinerrel rögzíteni, ami a kötél végén van elhelyezve. Gipszkarton mennyezetre a babahinta nem felszerelhető.
További információkról, illetve a hinta helyes használatával kapcsolatban, a „további tájékoztató” menüpontban tájékozódhatsz! vagy „klikk” ide.

Forrás: https://adamohammock.com

Ingyenes szállítással a PACKETA (Csomagküldő.hu) átvevőhelyre
Várható kiszállítás dátuma

Az időpont tájékoztató jellegű

2021.12.01
Több termékkel együtt rendelve a szállítási idő változhat
26 900 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről