Tel:+36-20-373-2198 (H-P 9-16)  email: office@gyermektextil.hu

  Tel:+36-20-373-2198 (H-P 9-16)  email: office@gyermektextil.hu

Ágynemű

Gyerekek és a felnőttek számára igen fontos az alvás. Fontos, hogy az alvást minél kényelmesebbé tudjuk tenni. Gyerekek számára a kedvenc mesehőseikkel mintázott ágyneműk a legmegfelelőbb választás, hogy örömmel tudjanak aludni. Kínálatunkban változatos mintákkal találsz ágyneműt. Az ágyneműink 2 részesek, paplanhuzatból és párnahuzatból állnak, 100% pamutból készülnek, puha tapintásúak és cipzárosak, megfelelő mosás mellett szín és méret tartóak.

A gyerek ágynemű 2 féle mérettel kapható 100*135 cm paplanhuzat és 40*60 cm párnahuzattal, vagy 90*140 cm-s paplanhuzat és 40*55 párnahuzattal.

Ifjúsági vagy felnőtt ágyneműink 2 részesek 100% pamut, 140*200 cm paplanhuzatból és 70*90 cm párnahuzatból állnak.

A kínálatunkat igyekszünk mindig úgy alakítani, hogy a csodaszép ágynemű mellé lehessen megfelelő kiegészítőket választani, mint például, díszpárna, párnahuzat, gumis lepedő, ovis paplan-párna garnitúra.

Gyerek ágyneműk alkalmasak óvodai, bölcsődei használatra is, így a kis csemetéknek, a nem otthon történő alvást is kellemsebbé tudjuk tenni, hogy kedvenc mesehőseivel legyenek mint,  Minnie, Mickey, Bing, Mancs Őrjárat (Paw Patrol), Jégvarázs (Frozen) vagy más Disney, Nickelodeon, Marvel mesehős.

Nem csak mesehős mintás ágyneműk találhatóak meg a kínálatunkban hanem, állat vagy sport kedvelői is megtalálhatják maguknak a megfelelő terméket.

Áruházunkban minden korosztály megtalálja a számára megfelelő ágyneműt elérhető árakon és a hozzá tartozó kiegészítőket is.

Legkeresettebb ágyneműk: Minnie, Mickey, Jégvarázs, Mancs Őrjárat, Bing, Pókember, Micimackó, Fortnite, Minecraft, Harry Potter, Peppa...

Tovább