Textil szájmaszk

Kétrétegű textil szájmaszk orrmerevítővel gyerekeknek és felnőtteknek.

 

Orr részénél az orrnyereg formájára igazítható, merevítéssel ellátott, illetve erősített varrással készült. Az orrmerevítőnek fontos szerepe van abban, hogy a levegő szivárgását minimálisra csökkentse és ezáltal hatékonyabb védelmet nyújtson viselőjének és környezetének!

 

Kétrétegű, többször használható, megkötős textil szájmaszk.
A termékek Magyarországon készülnek pamut textíliából.

Ezek a maszkok dupla réteg pamutvászonból készülnek. Mosható, sterilizálható 90°C-on. Többször használhatók, így hosszú távon olcsóbb és környezetkímélőbb, mint az egyszer használatos maszkok.

Az orrmerevítőt úgy alakítsa az orrnyergen, hogy a levegő szivárgását minimálisra csökkentse.


A szájmaszkot 4 óra használat után feltétlenül vegyük le és sterilizáljuk. 90°C-on is mosható, vasalással sterilizálható.


A szájmaszk természetes gát, ami megakadályozza, hogy a köhögéssel, tüsszentéssel távozó, fertőző nyálcseppek a másik emberre terjedjenek, ezért általános védekezésre alkalmas.

A piacon kapható egyszer használatos maszkokkal szembeni előnye, hogy hónapokig használható, de fontos kihangsúlyozni, hogy megfelelő sterilizálás mellett, így költség és környezetkímélő. A vírusok ellen egyetlen maszk sem véd 100%–ban, azonban a fertőzések megelőzése érdekében fontos az izolálás.
Többször is mosható, ezáltal fertőtleníthető és újra használható.

 

A cég ISO minősítéssel rendelkezik.

Az alapanyag OEKO-TEX minősítéssel ellátott.

 

Anyag összetétele: 100% pamut

Minőségi magyar termék

Minőség: I. osztály

Tovább